Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Četiri načina da žena potpuno očara muškarca

zena-muskarac

Uspjeli ste da mu privučete pažnju, sada je vrijeme i da ga zavedete.

Pazite na svoje dostojanstvo
Samo zato što je on prezgodan i uspješan, i što vas je pozvao na sastanak i častio vas pićem ili vam na bilo koji drugi način dao do znanja da mu se sviđate ne znači da momentalno treba da zaboravite na svoje dostojanstvo i učinite sve što on od vas očekuje. Postavite svoje granice i dajte mu do znanja kakav ste tip žene. Ako želi ozbiljnu vezu, itekako će to cijeniti.

Budite samo svoji
Ako u startu krenete da glumite da ste nešto što niste, vezu unaprijed osuđujete na propast. Samo je pitanje vremena kada će vaši stavovi, navike i obrasci ponašanja isplivati na površinu pa zaista nema potrebe da ih prikrivate. Budite prirodni, spontani i dosljedni sebi, takvi ćete mu se najviše svidjeti.

Dajte mu prostora
Važno je da se od samog početka naviknete da ne gušite jedno drugo ljubomornim ispadima, sumnjičavim pitanjima i provokacijama. Budite na oprezu kada su druge žene u pitanju, ali nemojte zaboraviti da niste vezani pupčanom vrpcom i da ne morate zajedno da provedete baš svaki slobodan trenutak. Sve dok ne iznevjeri vaše povjerenje nemate nikakvog razloga za brigu.

Pokažite otvoreno svoje kvalitete
Davno su prošla vremena kada su frajeri padali na žene koje su spremne da im se potčine i gledaju ih kao božanstvo. Frajeri sa kojima biste rado bili u ozbiljnoj vezi vole snažne i samosvjesne žene, obrazovane, inteligentne i sposobne. Sve ono što znate i za šta se sposobni može samo da vam ide u prilog, zato se ne ustručavajte da pokažete svoje kvalitete. Očarajte ga svim raspoloživim atributima i dajte mu do znanja da vrijedite mnogo.