Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Djevojčica izvršila samoubistvo, po tijelu ispisala jezive riječi

ad-composite-girl-1

Milly Tuomey (11) iz Dublina, bila je toliko nezadovoljna svojim izgledom da se na kraju odličila za samoubistvo.

To je vijest koja je ovog vikenda obišla svijet, a nesretna djevojčica napisala je na svom Instagram profilu da želi da umre neposredno prije nego što je sebi oduzela život, piše Daily Mail.

Pisala je kako je godinama nezadovoljna svojim izgledom, a roditelji Fiona i Tim pokušali su da je po preporuci ljekara odvedu kod preporučenog psihologa. Nije otišla kod njega jer više nije primao pacijente.

Tako je djevojčica završila kod nadripsihologa, art terapeuta, bez ikakvih kvalifikacija. Od novembra 2015. godine je Milly išla kod njega, a 30. januara 2016. godine je njena majka našla devojčicin “dnevnik samoubistva” u kome je zapisala svoj plan, ali i lijekove kojima je to planirala da uradi.

– Sekla je sebe i pisala po sebi “lijepe devojke ne jedu – kaže majka, dodajući da su bili van sebe od straha i zabrinutosti.

Na sudu je rečeno i da je trećeg novembra 2015. godine Milly napisala da planira da se ubije na jedan određen datum koji je i precizirala. Onda je 1. januara 2016. godine sa porodicom jela i gledala film. Usred filma izjavila je da joj je dosadno i izašla iz sobe. Par minuta kasnije su je roditelji našli polumrtvu. Pozvali su hitnu pomoć, ali bilo je prekasno. Nesretna djevojčica umrla je 4. januara.

– Nekada su ovakve stvari bile zaista nezamislive. Danas se djeca ubijaju i sa sedam godina – kaže psihijatarica Antoinette D’Alton . A roditelji su i danas nijemi nakon tragedije koja ih je zadesila.

– Milly je bila mila djevojčica, i nevjerovatno voljena. Lijepa, zdrava, imala je društvo i bezbroj talenata. Nismo mogli da vjerujemo kada je to sve počelo da se dešava i kada je ona počela da određuje datume kada će umrijeti – priča očajna majka kojoj je od kćerke ostao samo dnevnik i plan samoubistva gdje je, između ostalog, našla i sljedeći zapis.

– Želim da budem slavna ljekarka, da se udam i da imam djecu. Prvo dijete želim sa 23, a drugo sa 24 godine. Obje će biti djevojčice i zvaće se Vanessa i Grace – napisala je nesretna Milly.