Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

doživotna poveznica

Dojila je kćer devet godina: Prestala sam kad je rekla dosta

sharon

Osim Charlotte, Sharon ima još troje djece – Kim (30), Sarah (28) i Isabel (12)

Nedostaje mi dojenje moje kćeri, kaže Sharon Spink (50), majka četvero djece i glumica iz Velike Britanije. Napominje kako je njoj sasvim normalno što je dojila kćer tolike godine i ne vidi ništa loše u tome. Kaže kako je to nešto što stvara duboku doživotnu poveznicu između njih dvije.

Dojila bi je i dalje da 9-godišnja Charlotte nije odlučila da više ne želi sisati, bilo je to prije dva mjeseca.

– Evo, sada to nije tražila već dva mjeseca. Rekla mi je da će prestati kada joj bude deset godina, a to će biti u aprilu sljedeće godine, no čini se da je kraj prirodno došao ranije. Iako, ja bih joj dopustila da nastavi sisati ukoliko bi ona to poželjela – kaže.

– To je učvrstilo našu vezu i mislim da se to neće promijeniti sada kada više ne sisa – dodala je.

Osim Charlotte, Sharon ima još troje djece – Kim (30), Sarah (28) i Isabel (12). Priznaje kako je svoje prvo dvoje djece dojila svega dvije sedmice, a treće oko šest mjeseci.

Bila je u nekim problemima i nedostajalo joj je podrške.

Sa Charlotte je odlučila napraviti to kako treba. Prvo je plan bio šest mjeseci dojenja, pa godinu dana, zatim dvije godine i nekako se to nastavilo i kasnije.

– Bilo je trenutaka kada sam htjela prestati u ranom periodu hranjenja, ali samo sam razmišljala o tome kako to radim za svoje dijete. To je nešto što moje dijete želi i nastavit ću jer znam da joj time pomažem – ispričala je, a prenosi The Sun.

U dobi od pet godina dojila ju je tri puta na dan, a zadnjih četiri godine to se svelo na jednom mjesečno, sve dok djevojčica nije odlučila da je dosta.