Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Doživljava preko stotinu orgazama dnevno: Moj život je pakao (VIDEO)

Cara Anaya (3)

Cara Anaya (32) iz Amerike se prije četiri godine potpuno promijenio život. Oboljela je od rijetkog poremećaja koji se zove neprekidno genitalno uzbuđenje i zbog kojeg ima više nego česte orgazme. Taj problem remeti njenu svakodnevnicu.

Cara Anaya (2)

– Piznajem, umorna sam od toga i nikome to ne bih poželjela. Sljedeći put već može da se dogodi za sekundu, minut, kroz nekoliko sati, nikad ne znam kad će da se dogodi. Jednom sam za dva sata doživjela 180 orgazama – rekla je ona i dodala da se nada da će jednog dana izliječiti.

Orgazme doživljava na ulici, u prodavnici, u restoranu, u svako doba dana. Ovakvo stanje remeti i njeno spavanje. Često se budi tokom noći, a orgazme sve izaziva, svaki dodir, miris.

Njen suprug Tony u početku nije imao mnogo razumijevanja za njen problem, kao ni njeni roditelji i najbliži prijatelji.

Cara Anaya (1)

Cara sa sinom

Cara, majka jedanaestogodišnjeg dječaka, zbog ovog poremećaja retko izlazi, odustala je i od posla. Bori se protiv depresije.

Lek protiv ovog poremećaja ne postoji, a ljekari ne znaju ni šta ga izaziva. Poznat je slučaj i Gretchen Molanne (39) sa Floride koja se prije tri godine poslije deceniju i po borbe sa ovim poremećajem ubila, doživljavala je 50 orgazama u nizu.

sdsadasd

Gretchen Molanne

To se negativno odražavalo i na njenu vezu, sa partnerom je mogla da ima seks samo nekoliko puta godišnje jer je svaki put nakon seksa doživljavala pravu agoniju.

U intervjuu prije smrti rekla je da se plašila da će umrijeti od ovog poremećaja.