Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Drogirana majka skoro ubila sebe i dvoje djece (VIDEO)

djeca

Dvoje male djece u zadnji čas je spašeno s oluka kuće nakon što ih je gore dovukla majka, navodno pod utjecajem halucinogenih droga. U subotu popodne u mjestu Delray Beach u Floridi, nekoliko zabrinutih susjeda nazvalo je policiju kada su vidjeli da se 23-godišnja majka sa svoje dvoje male djece popela na rub skliskog olukavisokog nešto manje od šest metara.

Na jezivoj snimci koju je objavila policija, žena koja je vjerojatno bila pod utjecajem psihoaktivne sintetičke droge ‘Molly’ čuči na kiši i drži svoje dvoje djece. Odbijala je pomoć i molbe policijskih službenika da se s djecom vrati natrag u kuću. Potpuno ovladana paranojom, vikala je: ‘Gotova sam, gotova sam!

Njezin jednogodišnji sin na sebi je imao samo pelenu, a trogodišnja kći samo tajice. Dva policajca ušla su u kuću i popeli se do njih kroz drugi prozor.

– Sve je u redu. Sve je uredu. Mi smo policija. Došli smo ti pomoći – pokušali su je umiriti.

Žena je zatražila službenika da joj pokaže značku i pitala je li narednik.

– Ne, ne piše narednik. Ćorak – vikala je rastrojena žena.

Policajac je uspio uhvatiti jedno po jedno uplakano dijete za ruke da ne padnu. Uspjeli su ih privući do drugog prozora, odakle su ih prebacili u kuću. Nakon toga, unatoč njezinom protestiranju, u kuću su uspjeli uvući i ženu. Žena je odvedena u psihijatrijsku bolnicu, a djeca su povjerena Centru za socijalnu skrb. U toku je istraga, a majku najvjerovatnije čeka kaznena prijava.