Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Banja Luka

Jeste li spremni za SiM Impex e-bike race?

sim_impex_e_bike

Provedite vikend u dobrom društvu koje promoviše sportski duh, zdravlje i dobru zabavu!

Znate li da ovog vikenda možete učestvovati u prvoj trci električnim biciklima u Banjaluci? Ili, ukoliko ne želite da se takmičite, samo isprobate kako je to voziti ovaj bicikl? SiM Impex vas poziva da 31. marta posjetite tvrđavu Kastel i budete dio spektakla koji se zove Grand Prix Banjaluka!

Brdska biciklistička trka Grand Prix je i ove godine našla svoje mjesto na mapi ljubitelja biciklizma, a Banjaluku ponovo označila kao domaćina spektakularne trke, koja predstavlja kvalifikacionu trku za olimpijske igre u Tokiju 2020. godine. Ovoga puta, trka će biti održana u martu mjesecu i to od 27. do 31, a u ovom sportskom spektaklu će učestovati takmičari iz cijelog svijeta.

Ono što predstavlja novitet u okviru ove brdske trke jeste trka električnih bicikala, čiji je sponzor kompanija SiM Impex iz Banjaluke, i čije će ime i nositi – „SiM Impex e-bike race“. Trka je zakazana za nedjelju 31. marta u 11.30 časova na tvrđavi Kastel, a SiM Impex je toga dana za sve zainteresovane pripremio i test-vožnje električnog bicikla.

Kako je ovo prva e-trka koja se organizuje u Banjaluci, SiM Impex poziva bicikliste da se prijave za ovu trku, a ljubitelje biciklizma da posjete Kastel i uživaju u ovom događaju, ali i besplatno isprobaju električni bicikl.

Aktivnim učešćem u promociji sporta i sportskih aktivnosti, SiM Impex želi promovisati prave vrijednosti, kao i omogućiti svojim sugrađanima da svoje slobodno vrijeme provedu u dobrom društvu. A, društvo biciklista to svakako jeste!

Posjetite Kastel i SiM Impex kutak ove nedjelje, te uz test-vožnju testirajte svoju ljubav prema biciklima.