Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Koje promjene donosi puni Mjesec na kraju aprila?

mjesec

Pun Mjesec u aprilu jedan je od najčarobnijih u godini. U 2018. pada u noći s 29. na 30. 4. u 16. stepenu Škorpiona.

Vrijeme punog Mjeseca potiče nas na promjene, a kada je u znaku transformativnog Škorpiona, tada nas nadahnjuje da napravimo korjenite promjene u svojim životima. Puni Mjesec u aprilu često se naziva i ružičasti Mjesec jer se smatra nositeljem ženske sreće te onaj koji pokreće proljetnu energiju.

Škorpion predstavlja smrt, ponovno rođenje i bezuvjetnu ljubav. Na površini on je pohlepan i egoističan, ali zapravo je izvor velikodušne ljubavi.

Energija Škorpiona može napraviti značajne preokrete tamo gdje su potrebni. Upravo zato, puni Mjesec u Škorpionu može biti vrlo moćan trenutak u životima pojedinaca.

Uoči punog Mjeseca počnite primjećivati kakve vam misli dolaze, i što osjećate. Ovo bi trebalo biti vrijeme dubokog propitivanja, zbog čega ćete možda imati potrebu da se povučete u osamu i zaštitite se od svijeta. Kao posljedica toga može se pojaviti prevrtljivost krajem mjeseca.

Pod svjetlošću punog Mjeseca u Škorpionu dobit ćete priliku da odstranite neke slojeve koji su vas spriječavali u tome da budete ono što zaista jeste. Kad osjetite tu spoznaju bit ćete spremni za čišćenje svih stvari koje vas blokiraju od istine.

Morat ćete se naučiti suočiti sa strahovima i tjeskobama u svojem životu da biste iz situacije izašli snažniji nego ikad prije. Nemojte se skrivati, niti prikrivati svoje prave emocije lažnim osmjesima i glumljenom pozitivnošću.

Sjetite se da sa svakim izazovom dolazi rast i razvoj. Također, prisjetite se da postoji mnogo ljepote u procesu samotkrivanja sebe.

Energija punog Mjeseca u Škorpionu probudit će mnoge, dotaknuti će tamo gdje trebamo biti dotaknuti i potaknuti na ljubav. Ljubav prema sebi, prema onome što tek trebamo postati i prema ljudima oko nas.

Puni Mjesec u Škorpionu posebno će pogoditi osobe rođene u znaku Strijelca, Blizanca, Vodenjaka, Škorpiona i Lava.