Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljekari je nakon rođenja otpisali, a sada je ispunila svoj san

Amanda-Fyfe11111

Amanda Fyfe je rođena sa teškim oboljenjem kostiju i visoka je 82 centimetra. Njenim roditeljima su ljekari rekli da ona neće preživjeti nijednu noć, a ona se nakon 31 godinu udala za Stevena, koji je visok 185 centimetra.

Amanda kaže da su njeni snovi postali java. Mislila je da, zbog svoje visine, nikada neće naći savršenog partera. Stevena je prvi put vidjela 2007. godine na taksi stanici, na kojoj su zajedno radili, a dvije godine kasnije su počeli da se zabavljaju.

Amanda-Fyfe2222

Amanda danas živi punim plućima i ima šestogodišnjeg sina Aidana.

Naime, Amanda je nakon nekoliko mjeseci zabavljanja sa Stevenom saznala da je trudna. Mislila je da Steven, koji je tada imao 18 godina, neće željeti dijete. Međutim, on ju je podržao u trudnoći, za koju su ljekari rekli da je nemoguća. Aidan se rodio bez komplikacija, a već sada je viši od mame.

Amanda se žalila da joj je teško bilo da nađe vjenčanicu, da je pokušala s više njih i da je u svima izgledala smiješno. Na kraju je uspjela.

Amanda-Fyfe3333

– Amanda je izgledala predivno u vjenčanici. To je bio magičan dan. Razlika u visini nikad mi nije bila problem. Volim njene oči i njen osmijeh, ali ona je lijepa i iznutra. Ima sjajan smisao za humor i to je prvo što sam primijetio na njoj – rekao je 25-godišnji Steven.

Amanda je kazala da više neće rađati djecu, iako je njeno zdravstveno stanje stabilno.

– Već četiri godine nisam slomila nijednu kost, ali bilo bi riskantno roditi još jedno dijete. Međutim, razmišljamo o usvajanju djeteta kako bi Aidan imao brata ili sestru, kazala je Amanda.