Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mladića su htjeli sahraniti, a onda su primijetili da se nešto čudno događa

peru slucaj

Porodica je planirala pokopati 24-godišnjeg Watsona Franklina Mandujana Dorotea koji je preminuo zbog komplikacija nakon stomatološke operacije, kada su primijetili da se nešto čudno događa.

Tijelo mladića htjeli su prebaciti u sanduk, no onda su shvatili da on još diše. Porodica je odmah pozvala hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, ali nažalost, mladić je ipak u bolnici kasnije preminuo.

Ovaj neobični slučaj dogodio se u gradu Tingo Maria u južnoameričkoj državi Peru, a mladić je proglašen mrtvim u bolnici ”Contingency”.

Bio je na zahvatu u jednoj klinici u gradu Aguaytia, no dobio je groznicu nakon operacije te je prebačen u bolnicu u Tingo Mariju. No, prestao je pokazivati znakove života i ljekari su ga proglasili mrtvim.

Prevezen je u mrtvačnicu i porodica ga je planirala pokopati, ali onda su shvatili da još diše.

Porodica sada optužuje ljekare iz bolnice i tvrde kako je to njihov propust te da bi mladić možda još bio živ da oni nisu pogriješili. Oni vjeruju kako mladić nije pokazivao znakove života jer je bio pod jakim lijekovima, a njegovu smrt sada istražuje i policija.