"planina" i "palčica"

Mnogi se pitaju kako njih dvoje funkcionušu u krevetu? Odgovor je jednostavan

planina (1)

Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija

Njih dvoje glase za jedan od najneobičnijih parova na svijetu upravo zbog razlike u visini i kilaži. U braku su od oktobra prošle godine, a ljudima je uvijek smešno kad ih vide zajedno zbog razlike u visini. Mnogi su komentarisali su da mu djevojka izgleda kao kćerka i pitali ga – kako se oni ljube.

Par ne obraća pažnju na komentare, a glumac je posebno ponosan zato što važi za jednog od najjačih muškaraca u svijetu. Za britanske medije otkrio je i koja je tajna njegove uspješne “mase”.

– Mogu da dignem hiljadu kilograma, a u organizam na dan unesem 10.000 kalorija. Moram da jedem svaka dva sata kako bih održao postojeću masu, rekao je Hafthor Björnsson zvijezda “Igre prijestolja” za Daily Mail.

Zbog svog izgleda glumac je priznao i kako ne može da leti avionom u ekonomskoj klasi već mora u onoj poslovnoj. Dok je njegova supruga Kelsey Henson otkrila koliko je Planini potrebno mnogo hrane.

– On jede stvarno mnogo. Ako odemo u supermarket, treba nam kamion da bismo podmirli njegove potrebe – rekla je uz smeh Kelsey.

Pošto ih stalno prijatelji pitaju kako izgleda njihov intimini odnos, Planina je bio kratak u odgovoru:

“Ona je uvijek gore”.

Par se upoznao u septmebru 2017. kada mu je Kelsi prišla u restoranu i zatražila autogram. Između Planine i “Palčice” odmah je sjevnula varnica.