Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sarajevo

Mravko Travko i HHC na Diplomatskom bazaru

latif_i_mravko_travko

Ovo je idealna prilika da naši doprinosi budu personalni podsjetnik koliko je važno očuvati toplinu, zajedništvo i ljubav u porodici

U toku su pripreme još jednog Diplomatskog bazara u Sarajevu. Tradicionalni zimski dobrotvorni događaj Diplomatski bazar održat će se 7. decembra u Centru Skenderija.

Vođena divnim prošlogodišnjim iskustvom organizacija Hope and Homes for Children odlučila je i ove godine pridružiti se akciji prikupljanja sredstava u dobrotvorne svrhe.

Posebna pažnja poklonit će se našim najmlađim mališanima za koje je ova organizacija u periodu od 12:00 do 15:00 časova obezbijedila specijalno druženje sa Latifom Močevićem , Mravkom Travkom kao i potpisivanje slikovnica i CD-ova Latif i Mravko Travko. Na štandu, ovog dana, naći će se kišobrani, ruksaci, cekeri Hope and Homes for Children organizacije, ručno rađen nakit Arme Tanović, dječiji radovi i drugi proizvodi. Podsjećamo Vas da ćete ukoliko za sebe ili Vašeg mališana odaberete neki od ovih proizvoda donirati sredstva za djecu bez roditeljskog staranja i pomoći njihovo odrastanje u porodičnom okruženju.

Ovo je idealna prilika da naši doprinosi budu personalni podsjetnik koliko je važno očuvati toplinu, zajedništvo i ljubav u porodici. Stoga, pozivaju se roditelji, djevojčice i dječaci da dođu i posjete štand Hope and Homes for Children.