Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pomozi.ba

Na Humanitarnom bazaru tradicionalno dobra posjećenost i raznovrsna ponuda

humanitarni bazar
Foto: Amer Kajmović/ Fena
Arhiva

Bazar se održava, već tradicionalno, svakog mjeseca

Udruženje Pomozi.ba upriličilo je Humanitarni bazar u Sarajevu. Ponuda je raznovrsna i po simboličnim cijenama, a posjetioci stvari mogu i donirati za naredne prodajne bazare. Humanitarni Bazar održava se na adresi Dr. Fetaha Bećirbegovića 8, a radno vrijeme je do 17 sati.

Cilj je prikupiti novac za pomoć ljudima na rubu siromaštva, ali i animirati javnost da urade nešto korisno i dobro. U ponudi je polovna, ali dobro očuvana, te nova odjeća, obuća, posuđe, kućanski aparati, knjige, igračke… Prihod sa ovogodišnjeg bazara bit će usmjeren prema oboljelim i socijalno ugroženim korisnicima Pomozi.ba.

Foto: Amer Kajmović/ Fena
Ponuda je raznovrsna i po simboličnim cijenama

Kako za Fenu kaže Saliha Rokša iz Udruženja Pomozi.ba, tradicionalno je dobra posjećenost tom bazaru. Posjetioci prošetaju, kupe nešto za sebe i drage im ljude, a i doniraju neke od stvari koje im više nisu potrebne, a sigurno će dobro doći ljudima u potrebi.

Foto: Amer Kajmović/ Fena
Cilj bazara je prikupiti novac za pomoć ljudima na rubu siromaštva

Bazar se održava, već tradicionalno, svakog mjeseca. U pripremi stvari za prodaju na Humanitarnom bazaru ponovo su pomogli vrijedni volonteri Pomozi.ba organizacije.