blaženo stanje

Najpoznatija plus-size manekenka gola oduševila pratitelje na Instagramu

ashley

Ovo nije prvi puta da Graham obožavateljima pokazuje kako joj tijelo izgleda u stvarnom svijetu i dugo potiče svoje pratitelje na pozitivan stav o svom tijelu kakvo god ono bilo

S rastom beba u majčinoj utrobi i tijela trudnica se mijenjaju, a pratiti te promjene najuzbudljivije je tokom prve trudnoće, situaciji u kojoj se trenutno nalazi najpoznatija plus-size manekenka Ashley Graham.

Bujanje se ne odvija samo u predjelu trbuha, ali ono na koži trudnih žena zna ostaviti i neželjene tragove – strije.

Plus size ljepotica koja nikada nije pokazivala komplekse zbog vlastitog tijela, objavila je golišavu fotografiju na kojoj u prvi plan ne gura bujne obline, nego upravo trgove tog bujanja na koži s kojim se suočavaju mnoge žene.

“Isto, isto, ali malo drugačije”, opisala je u par riječi Ashley kako se nosi sa svojim strijama.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Njena objava izazvala je oduševljenje kako kod njenih slavnih prijateljica, tako i kod slavne vizažistice Katie Jane Hughes i slavne dermatologinje dr. Pimple Popper, koje su je podržale emojijima, a podršku je dobila i od običnih obožavatelja.

Ovo nije prvi puta da Graham obožavateljima pokazuje kako joj tijelo izgleda u stvarnom svijetu i dugo potiče svoje pratitelje na pozitivan stav o svom tijelu kakvo god ono bilo.

“Svoje tijelo koristim kako bih drugim ženama dala do znanja da su nesavršenosti u redu. Celulit, masne naslage, obline i sve te stvari koje se treskaju iako ne bi smjele, sve je to u redu”, rekla je ranije Ashley.

Opisujući jednu drugu svoju fotografiju koja je postala kultna, Ashley je napisala: “Vježbam i dajem sve od sebe da zdravo jedem. Volim kožu u kojoj se nalazim i ne sramim se nekoliko grumenčića, izbočina ili celulita… a ne bi trebala ni ti!”.