Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ponovo bez dobitnika u Mega Millionsu, džekpot se penje na 1,6 milijardi dolara

lutrija sad

Ponovo nije bilo sretnog dobitnika na lutriji Mega Millions, što znači da će se džekpot u ovoj igri na sreću popeti na nevjerovatnih 1,6 milijardi dolara (oko 1,38 milijardi eura), prenosi Anadolu Agency (AA).

Zvaničnici Mega Millionsa kazali su da niti jedna od srećki nije imala svih šest brojeva kako bi mogli potvrditi da je neko dobio milijardu dolara (oko 870 miliona eura), koliko je iznosio džekpot za izvlačenje održano u petak uvečer. Dobitni brojevi bili su 15, 23, 53, 65, 70 i Mega loptica 7. Sljedeće izvlačenje brojeva održaće se u utorak.

Sa džekpotom koji je iznosio milijardu dolara i koji će morati da raste zbog uplata do sljedećeg izvlačenja, naredni dobitni iznos u Mega Millionsu biće najveći u istoriji Sjedinjenih Američkih Država.

Džekpot Mega Millionsa raste od jula, kada je grupa kancelarijskih radnika iz Californije dobila 543 miliona dolara (oko 471 milion eura).

Jedna srećka košta dva dolara (1,73 eura), ali šanse za dobitak su veoma male. Tačnije, šansa da se kupi srećka sa šest dobitnih brojeva iznosi jedan na prema 302,5 miliona.

Mega Millions se igra u 44 američke države plus Washington DC-ju i na Djevičanskim ostrvima.