Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Preko Facebooka tražila muškarca kojeg je upoznala na odmoru

Gaynor Fossey

Potraga samohrane majke za muškarcem kojeg je upoznala na odmoru završila je pomalo neugodno nakon što joj je muškarac preko prijatelja poručio da ne želi biti pronađen.

Kako prenosi Mirror, Gaynor Fossey iz Londona, majka četvero djece, pokrenula je akciju na Facebooku kako bi pronašla zavodnika iz Liverpoola kojeg je upoznala na Lanzaroteu. Muškarac ju je jednog dana šarmirao i poveo nju i 10-godišnju kćerku po gradu, dogovorili su se da će se vidjeti idućeg dana, ali ga Gaynor više nije mogla pronaći.

– Rekao mi je da je otac i da živi u Liverpoolu, ali sam zaboravila pitati ga za prezime i broj – rekla je Gaynor, koja godinama nije bila u vezi.

Nekoliko sedmica nakon što je pokrenula potragu na Facebooku, primila je poruku nekoga ko je tvrdio da je muškarčev prijatelj, a koja joj se nije baš svidjela.

– On ne koristi Facebook, ali me je zamolio da ti kažem da se lijepo proveo i upoznao neke sjajne ljude, uključujući tebe i tvoju kćerku. Želi ti sve najbolje, ali ne želi “biti pronađen” – napisao je prijatelj.

Bilo je to vrlo neugodno za Gaynor, koja je stotinama stranaca koji su joj pomagali u potrazi morala reći za odbijanac. Međutim, unatoč ovom lošem iskustvu ne odustaje od potrage za ljubavlju.