Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pronašli staru fotografiju i shvatili da im je bilo suđeno

kina par4

Yiqin Lu i Hedong Zhang za Nanhu Evening Newspaper podijelili su priču o neobičnom detalju na koji su naišli tokom priprema za svoje vjenčanje koje je bilo u maju, prenosi Huffington post.

Naime, posvetili su se biranju svojih fotografija koje su planirali prikazivati na svadbenoj proslavi, a jedna im je posebno zaokupila pažnju. Na fotografiji za koju je njen suprug pozirao prije 16 godina dok se oni još nisu ni poznavali, Yiqin je uočila neobičan detalj.

Ispostavilo se da je u njegovoj pozadini u istom trenutku pozirala Yiqina majka.

– Ovo je nevjerovatno. Da ne postoji ova fotografija, mislila bih da su ovakve priče izmišljotina. Sada vjerujem u sudbinu – izjavila je Yiqin.

Kada su njenu majku Yanfeng obavijestili o detalju koji su uočili, ona je pronašla fotografije s tog putovanja i ispostavilo se da je to zbilja ona. Fotografija je snimljena u kineskom gradu Wuxi ispred kipa Bude. Na tom istom putovanju tada je bila i Yiqin, a porodica je došla do zaključka da su se svi vozili i u istom autobusu do kipa Bude te da su koristili usluge iste turističke agencije.

– Iako tada nismo poznavali jedno drugo, nebo je imalo plan za nas. Zbog ove nevjerovatne priče, našu ljubav cijenit ćemo još više – zaključio je par svoju priču.

Yiqin je u to vrijeme imala 9 godina, a Hedong 14.