Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ljeto na Vilsu

Arena Vils: Nezaobilazno mjesto dobre zabave tokom EURA 2024

arena vils
Foto: Ljeto na Vilsu

U Areni Vils moći ćete slušati i gledati zanimljive komentare predstojećih utakmica i događaja iz bogatih biografija poznatih komentatora, sportista ali i popularnih ličnosti iz različitih društvenih sfera

U okviru manifestacije „Ljeto na Vilsu”, svi posjetitelji moći će svakodnevno uživati u gledanju utakmica Evropskog prvenstva u nogometu na tri velika LED ekrana.

Arena Vils će biti centralno mjesto za gledanje zanimljivih utakmica prvenstva u Njemačkoj, dobre zabave, ali još boljeg pića i hrane.

Osim prikazivanja najvažnije, sporedne stvari na svijetu, u Areni Vils svakodnevno će se realizirati i Podcast sa Jasminom Ligatom, sportskim novinarom, koji će se uživo emitirati na Facebook kanalu Ljeta na Vilsu.

Podcast emisija sa Ligom, pored nezaobilaznog Evropskog prvenstva u nogometu, čiji je poslijepodnevni termin prikazivanja usklađen upravo sa najzanimljivijim utakmicama EURA 2024 obrađivati će i razne druge društvene teme, te na manifestaciju Ljeto na Vilsu dovoditi zanimljive goste.

Ustupljena fotografija

U Areni Vils moći ćete slušati i gledati zanimljive komentare predstojećih utakmica i događaja iz bogatih biografija poznatih komentatora, sportista ali i popularnih ličnosti iz različitih društvenih sfera.

Tako jedni od planiranih gostiju u mini TV studiju u prostoru Arene Vils su: Sabahudin Baho Topalbećirević, Nikola Nikić, Aleksandar Kosorić, Amar Ferhatović, Mehmed Čala Janjoš, Admir Adžem, Frenkie, Elvir Bolić, Blaž Slišković, Predrag Šimić, te ostali specijalni gosti iznenađenja.

Prvi gost Podcasta je jedan od najpoznatijih sportskih komentatora u Bosni i Hercegovini – Sabahudin Baho Topalbećirević, a Podcast možete gledati sutra, u Areni Vils od 20:15, na tri led ekrana, ali i putem live prenosa na Facebook kanalu stranice Ljeto na Vilsu.

Podsjećanja radi, manifestacija „Ljeto na Vilsu“ održava se od 1. maja do 30. septembra 2024. godine na Vilsonovom šetalištu i tokom svog trajanja nudi raznovrsne i bogate sadržaje za sve generacije.

Stoga, dođite svi sutra u Arenu Vils od 20:15, gdje sve posjetitelje čekaju brojni zanimljivi sadržaji i odlična atmosfera.