Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rus od 37 kvadrata napravio pravo “malo čudo” (FOTO)

glavna

Interijer ovog izvrsno uređenog stana osmislio je sam vlasnik Alexey Polikarpov uz pomoć dizajnerice Alexandre Emilove. Riječ je o malom jednosobnom stanu veličine svega 37 kvadratnih metara smještenom u novoj monolitnoj zgradi u moskovskoj historijskoj četvrti Tagansky.

Vlasnik koji je inače direktor agencije za oglašavanje veliki je zaljubljenik u dizajn i ovo mu je četvrti projekt uređenja interijera, ali prvi projekt u kojem je sudjelovao od samog početka.

Stan se sastoji od  jedne sobe koja je pregrađena staklenom kockom kako bi se dobila odvojeni spavaći dio od društvene zone – malog dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice, ali i osigurala dovoljna količina dnevnog svjetla.

Osim toga, spavaća je soba tiha zbog dobre zvučne izolacije, a prema potrebi se može vizualno odvojiti laganim bijelim zavjesama.

Skrivena vrata u hodniku, obojena su u sivo, poput zidova i vode u kupaonicu i garderobu. Prilično su visoka i osim što izvrsno izgledaju, ostavljaju dojam vizualno većeg stropa.

U ovom malom stanu vlasnik je pronašao mjesto čak i za smještaj bicikla. Tu je i jednostavna bijela kuhinjica te kuhinjski stol.

Kupaonica je mala, ali ima kadu i vrlo je jednostavno, i moderno uređena.

Općenito, ovo je jedan od rijetkih projekata koji nas je u potpunosti oduševio i dobar je primjer pametno osmišljenog malog stana, koji je funkcionalna i izgleda fantastično.