Šest najvećih ženskih grešaka u krevetu

par pixabay1

Svi se slažemo da je seks potrebno dvoje, ipak nekako „prešutno“ se podrazumijeva da su muškarci ti koji trebaju inicirati seks. Ovo je samo jedna od šest najvećih grešaka koje u krevetu čine žene. Kompletnu listu donosi vam Eros.ba

1. Uvijek muškarci iniciraju seks

Mnogi seksulani terapeuti navode ovo kao najveću grešku koju čine žene kada su seksualni odnosi u pitanju. Kao što smo već napomenuli u uvodu, nekako se prešutno podrazumijeva da su muškarci ti koji bi trebalo da iniciraju seks. Iskreno ovo muškarce poprilično nervira, prvenstveno zato što po toj logici ženama i nije stalo do seksa. Osim toga i muškarci su seksualna bića, pa ako se stalno ponavlja ova rutina sami sebe počinju da smatraju seksualno manje privlačnima, a to što se događa u krevetu počinje da im ide pod „odrađivanje posla“, a to ne valja … nikako ne valja.

2. Žene su previše opterećenje svojim izgledom prije samog čina

Muškarci vole da kada se to treba da dogodi, da se i dogodi. Znači, poželjno je da ste higijenski čiste prije samoga čina ali neko dodatno sređivanje i uređivanje sa muškog stanovišta samo vam oduzima poene. Kada već idete u krevet ne brinite se o par kilograma viška ili što i niste najbolje depilirane … sve to vaš muškarac primijeti i zn,a ali tome i ne pridaje neku važnost. Sve se to može odraziti i na sam odnos u kome ćete biti ukočene i pod dozom straha, a tome stvarno nema mjesta, jer vaš muškarac vas voli, takve kakve ste … inače ne bi bio sa vama u krevetu.

3. Mislite da muškarcima seks nije velika stvar

Mnoge žene misle da je za muškarce seks, samo seks i da bi ga „stavili“ na svako mjesto kada bi im se ukazala prilika. Na prvu to i možda jeste tako, ali seks je za muškarce velika stvar. Oni shvataju da ukoliko vode ljubav sa ženom to je samo prvi korak u ostvarivanju jednog dubljeg odnosa koji bi vremenom mogao postati i doživotan. Iako žene misle da bi muškarci „legli sa svakom“ u većini slučajeva to i nije tako. I za muškarce je seks ipak samo još jedan znak produbljivanje veze, a ne samo neko usputno druženje.

4. Mislite da je muškarcima uvijek do seksa

Ovo je sigurno jedna od najčešćih ženskih zabluda kada su muškarci i seks u pitanju. U mlađim godinama možda je to i tako, ali … stres, posao, porodica, računi … i previše je toga što i muškarce može da“ohladi“. Žene odmah misle da im nisu interesantne i da je „vjerovatno našao drugu“, umjesto da otvoreno porazgovaraju sa svojim partnerom.

5. Ne kažete mu šta želite u krevetu

Kada su dugogodišnji parovi u pitanju, nekako se podrazumijeva da znaju šta odgovara jedno drugom. Do toga su došli ili razgovorom ili praksom. Drage dame ne ustručavajte se da kaže i šta želite, ali šta vam godi u krevetu. U zanosu strasti teško je pročitati u sekundi šta kome odgovara zato je bolje ako ste već u vezi da otvoreno porazgovarate o tome. Možda može biti malo i neugodno, ali kako inače drugačije doći do potpunog užitka.

6. Ne želite ništa novo

Svaka veza, pogotovo dugogodišnja (ili bračna) vremenom upadne u rutinu, a to je jedan od prvih koraka ka pucanju iste (ili razvodu). Jer muškarci će mnogo toga oprostiti i preći preko mnogih stvari, ako su zadovoljni u krevetu. I oni sami osjećaju da s vremenom treba da pobjegnu od rutine i smišljaju načine kako da to izvedu. U tome im morate biti partneri, a ne svaku njihovu novu ideju, kada je seks u pitanju da dočekate „na nož“. Vjerujte ako se tako budete ponašale prije ili kasnije će doći do pucanja i najčvršće veze.

Drage dame i za kraj … mi smo napisali šta znamo, a sada je do vas