Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Savjeti stručnjaka

Vaša veza će trajati dugo ako kao par radite jednu sasvim jednostavnu stvar

krevet ljubav

Istraživanje je obuhvatilo analizu 39 studija u kojima je ukupno sudjelovalo preko 150 hiljada sudionika

Svi smo različiti i parovi kao parovi su različiti, svi imaju neku svoju crtu “preživljavanja”.

No, za duge veze i sretan zajednički život ipak, čini se, postoji, recept. Stručnjaci smatraju da osobe koje se zajedno smiju i šale na svoj račun, imaju bolje izglede za sretnu ljubavnu priču.

Ipak, ono na što je zaista potrebno paziti jest da šale na svoj račun ne prijeđu granicu i postanu zlobne. Tada veza neće imati sretan kraj jer je to naznaka problema u odnosima. Voditelj istraživanja Jeffrey Hall sa Sveučilišta Kansas, tvrdi kako je stvaranje povezanosti među partnerima itekako bitan temelj za daljnji razvoj veze.

Istraživanje je obuhvatilo analizu 39 studija u kojima je ukupno sudjelovalo preko 150 hiljada sudionika, a pokazalo se da je humor u vezi itekako bitan “detalj” koji pomaže parovima da ostvare kvalitetan odnos.

Rezultati su objavljeni u časopisu Personal Relationships, a zaključak je da ne znači da ćete imati sreće u ljubavi samo zato jer ste duhovita osoba i možete se šaliti na račun svega, bit je da kao par zajedno stvarate svoj humor. Svakako pazite da taj humor ipak ne postane agresivan ili uvredljivi, poručuju stručnjaci.