Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

petra divac

Vlade Divac ju je usvojio prije 19 godina kao bebu…

vlade divac kcer

Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me pitala jesam li ja nju dojila

Legendarni srpski koarkaš Vlade Divac i njegova supruga Snežana nakon bombardiranja Srbije 1999. godine usvojili su šestomjesečnu bebu, a ona je danas odrasla djevojka. Petra Divac ima 20 godina i u emotivnom postu na Instagramu napisala je koliko je zahvalna što je od roditelja i braće dobila ljubav i iskusila svijet.

“Zauvijek sam zahvalna na prilici da doživim svijet s ovim ljudima. Zauvijek zahvalna što su oni moja porodica”, napisala je Petra i čestitala Dan zahvalnosti.

Petra živi u Los Angelesu, a da je posvojena, saznala je s tri godine od svoje mame Snežane.

“Ona je samo na drugi način ušla u našu porodicu. Ljubav je apsolutno ista. To je isto kad rađaš drugo dijete pa se bojiš da ga nećeš voljeti kao prvo. Ona je imala tri-četiri godine kad sam joj rekla. Kod nas je došla prijateljica koja je dojila bebu i Petra me pitala jesam li ja nju dojila. Rekla sam joj da nisam. Onda me pitala jesam li dojila Luku i Matiju, rekla sam da jesam. Pitala je zašto nisam nju. Rekla sam joj da je to zato što nju nisam rodila. Davala sam joj odgovore u odnosu na pitanja koja je postavljala”, rekla je Snežana Divac nedavno u srpskim medijima.

“Moji roditelji su me posvojili, a moj brat je kada me je prvi put vidio rekao: “Hvala što si mi kupio malu sestru”… Roditelji su me posvojili u Beogradu kada sam bila mala šestomjesečna beba… Ubrzo nakon toga došli smo u L.A.”, napisala je Petra na svom blogu.