Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zašto se muškarci vraćaju ženama?

muskarac-zena11

Vjerovatno vam se desilo da se bivši nakon nekog vremena iznenada vratio u vaš život, a da je pritom on bio taj koji je inicirao raskid. Evo nekih mogućih razloga zbog čega to želi.

Promijenio se

Nakon prekida je razmislio, shvatio da je pogrešio i poželio drugu šansu. Ako i vi možete jasno vidjeti promjenu, druga šansa i nije loša ideja. Ipak, trebalo bi da budete oprezni, jer postoji šansa da se za dva do tri mjeseca opusti i vrati na staro.

Želi da vidi koliko ste se vi promijenili

Mnoge žene nakon prekida odluče promijeniti nešto u svom životu, bilo da je riječ o frizuri ili životnim navikama. Ako se vratio zato što sada izgledate mnogo bolje nego dok ste bili sa njim u vezi, on ne zaslužuje drugu priliku. On se očito nije promijenio, pa stoga pronađite novog koji vas zalužuje.

Zavistan od kontrole

Muškarci koji vole kontrolu zatražiće drugu priliku samo kako bi se uvjerili da je još uvijek imaju. Ako ga odlučite ponovo pustiti u život, postoji velika mogućnost da će nestati jednom kada shvati da je sve po starom. Ipak, ako vidi da gubi kontrolu, svim silama će se truditi da je ponovo uspostavi. Ako primjetite da mu je samo do kontrole stalo, okončajte vezu zauvijek.

U vezi ste

Ako vas je ostavio misleći da ćete ga čekati dok se on zabavlja, vratiće se čim osjeti da je njegova pozicija ugrožena. Baš kao i zavisnik od kontrole, ovakav muškarac željeće vas pored sebe samo kako vas niko drugi ne bi imao. Imajte na umu da zbog ovakvog muškarca ne vrijedi prekidati novu vezu, pa mu zato nemojte pružiti drugu priliku.