Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rastrošni bokser

Mayweather pokazao kako izgleda njegov dan: Vila, privatni avion i sat od 18 miliona

floyd22

‘The Money’ se suočio s kritikama kada je snimio veliku količinu novca na sjedištu svog Rolls Roycea nakon borbe u Rizinu

Danas ću vas uvesti u svoj svijet, poručio je rastrošni Floyd Mayweather svojim pratiteljima na Instagramu prije nego što je s njima podijelio seriju videozapisa iz svog luksuznog života.

Slavni bokser zarađuje mnogo i troši bez razmišljanja. Najčešće na luksuz i najčešće na sebe.

‘The Money’ se suočio s kritikama kada je snimio veliku količinu novca na sjedištu svog Rolls Roycea nakon borbe u Rizinu gdje je u samo 136 sekundi zaradio devet miliona dolara.

– Ako putujem na 30 dana, ponijet ću 30 satova. A ako odlučim ponijeti samo jedan, onda će to biti sat od 18 miliona dolara – osvrnuo se u videu Floyd na kritike, a pritom je pokazivao svoju impresivnu kolekciju i dijamantnog ljubimca imena ‘Sat milijardera’ marke Jacob & Co.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on


A dok ga jedni kritiziraju zbog rasipništva, drugi ga podržavaju. Ipak je to njegov novac i može s njim raditi što god poželi.

Da bi obožavatelji bolje shvatili kako izgleda Floydov život, slavni je bokser sve snimio. Uskočio je u ljubičastu Versace trenirku, a dan je započeo javljanjem iz vile u Las Vegasu. Zatim je iz kolekcije od šest automobila izabrao Rolls Royce Cullinan i pohvalio se najnovijom tehnologijom koja mu omogućava da suvozačeva vrata zatvori bez da ih uopće dodiruje.

Automobilom se potom zaputio na aerodrom gdje ga je čekao privatni avion, a u zraku na putu za Los Angeles je i ručao. Kada je stigao, ponovno ga je čekao Rolls Royce, a njime se zaputio na NBA utakmicu između LA Clippersa i Charlotte Hornetsa.

Gledanje zvijezda na parketu ga je toliko izmorilo da je na povratku u Las Vegas morao malo odspavati.