Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

2017 Zhejiang Export Fair – Najveći sajam kineskih proizvođača u Beogradu

1-SR2

2017 Zhejiang Export Fair (Serbia), od 18. do 20. maja u Belmax Centru u Beogradu, okupit će preko 60 proizvođača iz ekonomski najrazvijenije kineske provincije Zhejiang (Džeđang), koji će imati priliku da posjetiocima sajma predstave proizvode iz oblasti:

elektronika i elektrotehnika
građevinski materijal
dekoracija (za kuću i kupatilo, namještaj i dr.)
rasvjeta
mašine i prateća oprema

Najveći sajam kineskih proizvođača 18. maja biće po prvi put organizovan u Srbiji od strane Zhejiang Broad International Convention & Exhibition Co., Ltd dok je domaćin ovog događaja Odjeljenje za spoljnu trgovinu provincije Zhejiang, a jedan od sponzora kompanija Belmax Center iz Beograda.

Osnovana 2001. godine, Zhejiang Broad International Convention & Exhibition Co., Ltd(BCE)je državna kompanija koja organizuje najeminentnije internacionalne skupove, izložbe i sajmove, uz pokroviteljstvo Ministarstva za spoljnu trgovinu i ekonomsku saradnju Narodne Republike Kine.

Sajam koji ove godine prvi put organizuju u Srbiji, ima zadatak da našim preduzećima predstavi najsavremenije proizvode iz oblasti građevinskih i infrastrukturnih materijala, namještaja, kućnih aparata, dekoracije, rasvjete, mašina i opreme i uvede našu zemlju, Centralnu i Istočnu Evropu u trendove koje prati jedna od najbrže rastućih ekonomija u Kini.

,,Cilj internacionalnog sajma Zhejiang Export Fair je da na jednom mestu okupi reprezentativne proizvođače i trgovce koji će kvalitetom svojih proizvoda i uslugom, a posebno njihovom povoljnom cijenom, privući veliki broj kupaca. Preduzeća iz Srbije dobiće jedinstvenu priliku da uspostave međunarodnu saradnju sa uspješnim kineskim proizvođačima i tako unaprijede svoje poslovanje”, izjavio je Regon Džo, direktor Belmax Centra.

Ovaj sajam podržan je od strane Ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije i Privredne komore Srbije.