Addiko banka

Addiko Red Wednesday: Podignite kredit, jer vam na poklon vraćamo prvu ratu

Addiko Red Wednesday

Addiko banka u Bosni i Hercegovini već treći put zaredom organizuje ovu akciju

Addiko banka u srijedu, 13. februara, organizuje prvu ovogodišnju Red Wednesday akciju. Postojeći i novi klijenti, koji za kredit apliciraju 13. februara, na poklon će dobiti prvu uplaćenu ratu.

“Mi u Addiko banci trudimo se biti inovativni i drugačiji, poštujući želje i očekivanja naših klijenata. I ova ponuda, kao i prethodne dvije, izuzetno uspješne Addiko Red Wednesday akcije, rezultat je zajedničke ideje Banke i njenih klijenata”, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

“Učešće u Addiko Red Wednesday akciji je vrlo jednostavno: svi oni koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju u srijedu, 13.02.2019. godine, a kredit im bude odobren i plasiran, ostvaruju pravo povrata prve uplaćene rate”, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

Akcija Red Wednesday osmišljena je po uzoru na globalno poznatu akciju Black Friday, u okviru koje kupci dobivaju posebne pogodnosti prilikom kupovine na određeni dan. Addiko banka u Bosni i Hercegovini već treći put zaredom organizuje ovu akciju. I ovaj put jr zahtjev za kredit moguće podnijeti u poslovnici Banke ili putem Kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem Facebook stranice Banke „Addiko Bank BiH“.

Za više informacija posjetite sljedeće web stranice:

https://www.addiko-rs.ba/gradjani/krediti/blic-gotovinski-kredit/
https://www.addiko-fbih.ba/gradjani/krediti/blic-gotovinski-kredit/