Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nagrada ICERITAS-a

Amko komerc dobitnik prestižnog priznanja za izvanredan odnos sa kupcima

02 slika

ICERITAS nagrađuje kompanije za izvanredan odnos sa kupcima i saradnicima

Amko komerc dobitnik je prestižne medalje „Jer mi cijnimo svoje kupce“, koju dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS.

ICERITAS nagrađuje kompanije za izvanredan odnos sa kupcima i saradnicima. Da bi stekao medalju „Jer mi cijenimo svoje kupce“ Amko komerc je prošao strogi proces provjere i detaljno istraživanje ICERTIAS-a. Analizira se ugled kompanije, okruženje i zaposlenici, iskustvo kupaca i povjerenje, te mišljenje i percepcija javnosti o kompaniji.

Povodom ovog prestižnog priznanja, Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca je kazala: „Kao kompanija smo ponosni na naše zaposlenike, jer su posvećeni građenju odnosa sa našim kupcima i poboljšanju usluge koju im pružamo. Ovo priznanje je dokaz da smo na pravom putu, da uspješno ostvarujemo osnovnu viziju naše kompanije usmjerenu na unapređenje kvaliteta usluge koju pružamo kupcima i poslovnim partnerima.“

„Zahvaljujemo kompaniji ICERTIAS što je prepoznala napore koje ulažemo da kupcima obezbjedimo kvalitetnu uslugu. Kupci su najvažniji dio uspjeha i temeljni razlog našeg čvrstog držanja prestižne pozicija na bosanskohercegovačkom tržištu svih ovih godina. Nastavit ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi iskustvo kupovine u marketima Amko komerca bilo još bolje. Osjećaj zadovoljstva je još veći kada naši kupci potvrde da smo uspjeli u tome“, istakla je Durmo.