Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trgovački lanac

Amko komerc nastavlja sa širenjem, otvorili su dvije nove trgovine

attachment2

Amko komerc je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police ovog domaćeg lanca trgovina

Domaći trgovački lanac Amko komerc je danas, 24. juna 2022. godine, u prisustvu brojnih kupaca i posjetilaca otvorio dvije nove Amko trgovine u naselju Pofalići.

Amko komerc je svojim sugrađanima otvorio vrata za dobru kupovinu, a domaćim proizvođačima pružio priliku da plasiraju svoje proizvode na police ovog domaćeg lanca trgovina.

Amko komerc je za sve kupce pripremio posebnu akcijsku ponudu, poklone, brojne promocije i degustacije, te tortu dobrodošlice. Novi supermarketi kupcima nude mogućnost da na jednom mjestu obave ugodnu kupovinu, te da ostvare kupovinu po posebnim akcijskim cijenama.

“Kompanija Amko komerc nastavlja sa strategijom lokalnog širenja koja u fokusu ima kupce, ali i brigu o zaposlenima, održivom razvoju i zajednici u kojoj posluje. Otvaranjem novih poslovnica nastavljamo sa realizacijom strategije širenja prodajne mreže. Drago mi je što mogu da najavim da ćemo u narednm periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika”, kazala je Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca.