Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na 300 kvadrata

Amko komerc otvorio novi supermarket u Sarajevu

amko
Foto: Amko komerc

Iz ove kompanije poručuju da će i u narednom periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika

Lijepe vijesti za sve ljubitelje kupovine – danas je svečano otvoren novi supermarket Amko u naselju Sedrenik. Amko komerc još jednom potvrđuje svoju posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda i usluga kupcima, poručili su iz kompanije.

Novi supermarket Amko, na adresi Sedrenik br 19, pružit će jednostavan pristup svim kupcima koji žive u blizini. Sa svojim modernim dizajnom, širokim asortimanom proizvoda i ugodnim ambijentom, ovaj supermarket će sigurno postati omiljeno mjesto kupovine, navode iz kompanije.

amko
Foto: Amko komerc

Novootvoreni supermarket prostire se na 300 kvadrata prodajnog prostora. Asortiman je pripreman tako da odgovori na svakodnevne potrebe potrošača, ali i na sve složenije zahtjeve tržišta.

-Naši prodajni objekti su mjesto gdje kupci mogu nabaviti sve neophodne namirnice za svoje domaćinstvo. Zato je važno da prodajni prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvijek, kada otvaramo vrata novog marketa Amko, pripremili smo mnoga iznenađenja. Nastavljamo ustaljenu praksu darovanja, te smo nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastavićemo i ubuduće. U svim našim aktivnostima posebno smo posvećeni našim mališanima, danas smo za njih pripremili druženje uz animatore, face painting i mnogo zabave – kazala je Minela Durmo, direktorica marketinga Amko komerca.

Otvaranjem novih poslovnica, Amko komerc nastavlja sa realizacijom strategije širenja maloprodajne mreže. Iz ove kompanije poručuju da će i u narednom periodu otvarati nove poslovnice, te time doprinjeti zaposlenju novih radnika.