Amko komerc – Sarajevo Waves centar Otes: Svaki petak pokloni za kupce

plakat amko

Waves Centar svoja vrata zvanično je otvorio u mjesecu augustu ove godine, a u okviru njega svim posjetiocima na raspolaganju su: domaći lanac trgovina „Amko komerc“, salon namještaja „Best Pro“, caffe – pizzerija „Waves“, frizersko – kozmetički salon i solarij „Divine“ i „Smartphone shop“. U petak, 17. Novembra u 18 h bit će upriličeno i svečano otvaranje dječije igraonice „Waves“ – learn and fun with us, koja nudi siguran boravak, zabavu i edukaciju najmlađim posjetiocima.

Od 17. novembra do 31. decembra svi posjetioci centra Sarajevo Waves i domaćeg lanca trgovina Amko komerc imaju priliku osvojiti jedan od vrijednih poklona. Tim povodom; Minela Džuho direktorica marketinga kompanije Amko komerc kazala je da sve posjetioce Amko trogvine u sklopu centra Sarajevo Waves u narednom periodu očekuju vrijedni pokloni. „U duhu zimske čarolije i poklona, nagrađujemo naše vjerne kupce. Svakog petka do 31. decembra pod sloganom „Vrijeme je za poklone“ svaki 20. kupac osvaja vrijedne poklone naših poslovnih partnera. U petak 17. novembra kupci mogu osvojiti: popust od 10 % na kupovinu mobitela; popust od 50 % na kupovinu namještaja, besplatan ručak, besplatno farbanje i još mnoštvo poklona naših poslovnih partnera“, istakla je Džuho.

Od petka 17. novembra na radost mališana bit će upriličeno svečano otvaranje igraonice, s početkom u 18 h. Mališane će posebno razveseliti omiljeni likovi iz crtanih filmova, pokloni i još mnoštovo iznenađenja.