Biznis

domaći lanac trgovina

Amko komerc širi svoju mrežu prodavnica na Korpi

15/07/2022

Naručite vaša omiljena jela na Korpa.ba bez potrebe da izlazite iz kuće, jer Korpa i Amko komerc dostavljaju na vaša vrata. Proširenjem saradnje sa Korpom Amko komerc je postao bliži korisnicima u Sarajevu a i Mostaru

Odlične vijesti stižu nam iz domećeg lanca trgovina Amko. Iz udobnosti svog doma od sad namirnice možete poručiti iz još 5 trgovina Amko komerca.

Sa ovim proširenjem saradnje, uslugu Amko komerc prodavnica na servisu za brzu dostavu Korpa možete koristiti na području Sarajeva i Mostara. Kupovinu iz vašeg najbližeg marketa Amko na području Sarajeva možete obaviti iz jedne od 15 prodavnica, a na području Mostara na servisu za brzu dostavu Korpa Amko komerc ima 4 prodavnice. Svim ljubiteljima gastronomske ponude Amko komerc je omogućio da uživaju u hrani iz Restorana Amko Mojmilo u udobnosti svog doma.

Naručite vaša omiljena jela na Korpa.ba bez potrebe da izlazite iz kuće, jer Korpa i Amko komerc dostavljaju na vaša vrata. Proširenjem saradnje sa Korpom Amko komerc je postao bliži korisnicima u Sarajevu a i Mostaru.

“U cilju da našim kupcima ponudimo dodatne pogodnosti kupovine proširili smo saradnju sa najpopularnijim domaćim servisom za dostavu Korpa. Vjerujemo da ćemo našim kupcima pomoći da uštede vrijeme tako što ćemo učiniti kupovinu namirnica jednostavnom i brzom. Putem Korpa servisa za brzu dostavu na vrata, kupcima sa područja Sarajeva i Mostara omogućena je online narudžba iz 19 Amkovih maloprodajnih objekata za preko 1700 proizvoda iz asortimana: prehrane, kozmetike, hemije i ostalih kućnih potrepština“, istakla je Minela Durmo, direktor marketinga Amko komerca.

Besplatnu Korpa aplikaciju moguće je preuzeti na Google Play Store ili App Store, a za one koji online kupovinu preferiraju putem računara dostupna je i opcija narudžbe putem web stranice https://www.korpa.ba/kategorije/76
Na savremen i jednostavan način izvršite narudžbu željenih proizvoda iz Amko komerca u samo nekoliko klikova.

Komentari

Autor: PROMO

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.