ASA Banka otvorila novu poslovnicu u Tuzli

haris asa 2
FOTO: fokus.ba

Danas je u Tuzli otvorena nova poslovnica ASA banke. To je druga poslovnica ove banke na Tuzlanskom kantonu, a treća će početkom februara biti otvorena u Gračanici.

Prisutnima su se obratili direktor ASA Banke i predsjednik Uprave, Samir Mustafić i gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović.

“Poslovanje u skladu sa savremenim trendovima, kvalitet usluga i povjerenje klijenata ključ su uspjeha ASA Banke, koja svoju snagu temelji na domaćem kapitalu, zapošljavanju i ekonomskom razvoju Bosne i Hercegovine..Otvorenjem podružnice u Tuzli nastavlja se širenje poslovne mreže i jačanje pozicioniranja na našem tržištu“, izjavio je Samir Mustafić, direktor ASA Banke i predsjednik Uprave.

Iako je ova banka novi brend, iza ASA Banke stoji dugodišnje iskustvo u poslovanju.

FOTO: fokus.ba

“Dobro je da postoji interes stranih banaka za investicije i da strani kapital ima interesa ovdje, u Bosni i Hercegovini. Ali je još neuporedivo bolje, kada naši privrednici sebi kažu: “kad su mogli oni možemo i mi” i kada se dogodi neko poput Nijaza Hastora i kada se dogodi prva domaća, ovako snažna, privatna banka. Dakle, kada mogu oni upravljati novcem, i mi, Bosanci i Hercegovci znamo upravljati novcem. I to je jedna vrsta doprinosa našem ukupnom samopoštovanju, a kako bi smo zaslužili poštovanje drugih. Zato su važne i domaće banke”,  izjavio je gradonačelnik Tuzle, Jasmin Imamović.

FOTO: Fokus.ba

Kroz kampanju čiji je osnovni slogan ”Naša i snažna”, klijentima poručuju da mogu imati povjerenja u ovu banku.