B2B BiH želi postati sinonim za poslovanje

laptop

Skupina mladih IT stručnjaka koristeći IT business tehnologije na čelu sa Zoranom Drmaćem okupila se oko projekta pod nazivom B2B BiH – Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini.

Njihov cilje jeste ekonomiji Bosne i Hercegovine ponuditi digitalnu web platformu koja će u potpunosti centralizirati firme i brandove Bosne i Hercegovine, postati sinonim za poslovanje u Bosni i Hercegovini, te postati digitalni predvodnik naše ekonomije na putu modernog i suvremenog načina komunikacije i brandinga.

Ekonomiji naše države žele pružiti najinovativnija poslovna iskustva i poslovne trendove koji vladaju na međunarodnoj poslovnoj sceni.

Koristeći IT business alate koji su danas vodeći u stvaranju poslovnog identiteta u svijetu, B2B BiH namjerava prije svega generirati i kreirati svježe i pravovremene informacije koje dolaze iz firmi u realnom vremenu, koje će putem vlastitog interaktivnog i dinamičnog business profila zajednički stvoriti digitalnu business web platformu, a koja će sistematizirati sve poslovne informacije i kroz definirane IT business alate postati Centralno mjesto firmi i brandova u Bosni i Hercegovini sa apsolutno svakog aspekta i potrebe svih ciljnih grupa koji direktno ili indirektno sudjeluju u kreiranju ekonomije naše države.

B2B BiH digitalna business web platfroma početi će sa radom 01.10.2015. godine, na kojoj će posao pronaći 10 do 15 mladih ljudi, a koji svoje CV-ove mogu poslati na e-mail posao@b2bbih.ba.

Zoran Drmać CEO and Founder B2B BiH dodao je da će u skladu sa daljnim koracima i fazama razvoja projekta javnost naše države biti na vrijeme upoznata.

Također, sve informacije u toku implementacije projekta moći će se pronaći na web lokaciji www.b2bbih.ba gdje će se i nalaziti B2B BiH digitalna web platforma.