Banjalučani u Konzum prodavnici otkrili tajne velikog kuhara

Konzum_Banjalučani uživali u kuharskim čarolijama Vlada Simića, jednog od najboljih kuhara u regionu

Super Konzum prodavnica u Banjoj Luci, u sklopu akcije „Kuhajte srcem“, ugostila je Vladu Simića, jednog od najpoznatijih regionalnih kuhara koji je postavio jelovnike najboljim restoranima na ovim prostorima.

Vlada je zanat ispekao s kuharom pop dive Madonne, a svima koji su prisustvovali ovoj akciji otkrio je male tajne kulinarskog zanata, ali i recepte za svoje ukusne specijalitete.

„Drago nam je što je upravo Konzum našim dragim Banjalučanima omogućio upoznavanje s Vladom, te degustiranje odličnog burgera, carskog mesa s mladim krompirom i čuvene paste ‘Brko’, ali i dobiju recepte za njih.

Glavne sastojke za ova jela posjetioci su mogli kupiti po akcijskim cijenama u svim Konzum prodavnicama, a recepti za Vladine specijalitete mogu se pronaći na gastro odjelu u Super Konzum prodavnici Banja Luka. Ovo je bio još jedan izuzetan dan za sve ljubitelje kulinarstva i svi smo zaista uživali ”, istakao je Miroslav Kokot, direktor maloprodaje Konzuma za regiju Banja Luka.
Voditeljica akcije „Kuhajte srcem“ bila je poznato televizijsko lice, Dijana Radulj, kojoj je Vlada kroz razgovor otkrio kakvi su bili njegovi počeci, iskustva rada u inostranstvu, te tajne svog zanata.

„Vladala je sjajna atmosfera. Hvala Konzumu koji je omogućio da svoja jela predstavim građanima Banja Luke. U kuhinji je najbitnija ljubav i jelo je uvijek savršeno kada se pravi s ljubavlju“, naglasio je Vlada Simić.