Biznis

Od 24. decembra

Besplatna dostava do vaših vrata Amko web shop

24/12/2020

Prednost online kupovine je u tome što ne morate da izlazite iz kuće i dolazite u kontakt sa drugima da biste kupili vaše omiljene proizvode

Domaći lanac trgovina Amko komerc, od četvrtka 24. decembra kupcima pruža novi ugođaj kupovine. Putem internet trgovine Amko shop svi kupci sa područja grada Sarajeva imat će  mogućnost online kupovine.  Samo uz nekolikoko klikova putem web shopa www.amkoshop.ba  možete naručiti proizvode za potrebe vašeg domaćinstva.

Svim kupcima koji više preferiraju online način kupovine, ili su zbog trenutne epidemološke situacije u našem gradu spriječeni obaviti svoju svakodnevnu kupovinu Amko web shop pruža jedinstven ugođaj kupovine. Prednost online kupovine je u tome što ne morate da izlazite iz kuće i dolazite u kontakt sa drugima da biste kupili vaše omiljene proizvode. Dodatni benefit je da te iste proizvode dobijete na Vašu adresu.

Na internet trgovini Amko možete kupovati kada to Vama odgovara. Radno vrijeme ove online prodavnice  je 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Vašu narudžbu možete kreirati  kada su praznici i ostali neradni dani. Dostava do vaših vrata je besplatna za sve narudžbe u vrijednosti od 70 KM i više u terminu koji vi sami odaberete prilikom narudžbe.

Prilikom online kupovine sve kupce očekuju posebne pogodnosti i akcijske cijene prilagođene prazničnom periodu. Svi kupci koji svoju kupovinu obave kao registrovan online kupac na izdvojene artikle ostvaruju poseban akcijski popust.

Svakako posjetite www.amkoshop.ba  jer u narednom periodu vas očekuje pregršt zanimljivih ponuda, popusta i posebnih pogodnosti kupovine.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.