Predstavništvo njemačke privrede u BiH

Bh. firma čiji je pečat na postrojenjima širom Evrope, gradi novi pogon

Foto: Facebook/ Predstavništvo njemačke privrede u BiH
Delegacija Predstavništva njemačke privrede u BiH predstavila svog člana, kompaniju RM-LH d.o.o. u Zenici

RM-LH se danas bavi izradom raznih proizvoda od čelika kao i mašinskom obradom metala. Pored redovnih aktivnosti na području Bosne i Hercegovine, rade i na montaži industrijskih postrojenja širom Evrope

Delegacija Predstavništva njemačke privrede u Bosni i Hercegovini (AHK) predstavila je svog člana, kompaniju RM-LH d.o.o. u Zenici, piše Biznisinfo.ba.

Kompaniju RM-LH d.o.o. osnovano je 1998. godine u Zenici privrednik Mirsad Čizmo.

Od prvog dana RM-LH d.o.o. je težio ispisivanju historije, a ova kompanija to je i uspjela zahvaljujući brojnim projektima koje su realizirali s vodećim proizvođačima industrijskih postrojenja u oblasti hemije, petrohemije, farmaceutske i prehrambene industrije i energetike.

Pečat RM-LH nalazi se na brojnim postrojenjima širom Evrope, ali i svijeta.

– Vizija razvoja i kontinuiteta realizacije projekata koji su na početku izazov, a na kraju naš ponos, ostat će ono čime ćemo se voditi i u budućnosti – kazao je Čizmo.

RM-LH se danas bavi izradom raznih proizvoda od čelika kao i mašinskom obradom metala. Pored redovnih aktivnosti na području Bosne i Hercegovine, rade i na montaži industrijskih postrojenja širom Evrope.

Kako bi ostvarili svoju viziju, kompanija RM-LH već uveliko radi i na izgradnji nove upravne zgrade i proizvodnih pogona s kojima će se stvoriti pretpostavke za nova radna mjesta, veće poslovne uspjehe i nove stranice historije.