Bh. firma nagradila radnike 13. platom zbog odličnih rezultata

banjavrucicateslic

Zdravstveno turistički centar /ZTC/ “Banja Vrućica” iz Teslića ove godine ostvario je rekordan broj noćenja – 217.000, zbog čega je menadžment odlučio da zaposlene nagradi trinaestom platom.

Direktor Aleksandar Radošević rekao je novinarima da ZTC “Banja Vrućica” do kraja ove godine očekuje oko 218.000 noćenja što je za oko 13.000 više nego prošle godine i predstavlja najbolji rezultat u proteklih 25 godina.

Radošević navodi da je menadžment odlučio da dio dobiti ne investira u nove projekte, već da svoje zaposlene koji su najviše i zaslužni za ovakve rezultate nagradi trinaestom platom.

“Plata će se isplatiti svima linearno, kako bi se favorizovali i promovisali radnici koji imaju niža primanja od prosječnih, tako da će oni dobiti 13 platu u vrijednosti jedne i po plate”, istakao je Radošević.

On navodi da je u ZTC “Banja Vrućica” zaposleno 320 radnika koji će u prosjeku dobiti po 660 KM.

Osim trinaeste plate, rukovodstvo je vrednovalo i dobar rad u toku godine te su novčanom nagradom od po 1.000 KM nagrađena tri najbolja radnika, a sa po 500 KM još tri.

Danas je organizovan i prijem za penzionisane radnike, kojima je u znak zahvalnosti za doprinos u razvoju ZTC “Banja Vrućica” uručeno po 100 KM.