BH Telecom i Samsung predstavili nove Galaxy S7 i Galaxy S7 edge FOTO

bh telecom samsung s7

Kompanije BH Telecom i Samsung predstavili su danas u Sarajevu Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge, nove mobilne telefone koji korisnicima nude vrhunsko iskustvo.

Galaxy S7 i Galaxy S7 edge prvi su telefoni s Dual Pixel kamerom koja omogućava snimanje svjetlijih i oštrijih fotografija, čak i u uslovima slabijeg osvjetljenja. Zahvaljujući tome, ali i objektivu s većim otvorom blende i brojem piksela, ovaj tehnološki napredak nudi brže okidanje i precizniji autofokus, rečeno je tokom prezentacije.

“Samsung svakodnevno teži da korisnicima ponudi nova iznenađenja, mogućnosti i užitak prilikom korištenja mobilnih telefona, stoga smo u potpunosti promijenili način na koji ćete dijeliti iskustva i sjećanja. Ekran od 5,1-inča kod Galaxy S7, te 5,5-inča kod Galaxy S7 edge izrađeni su od zaobljenog stakla i metala, elegantnog dizajna pogodnog za dugotrajnost i ergonomski ugodno korištenje. Bilo da je riječ o poslu ili zabavi, novi ekrani imaju stalnu uključenost što korisnicima omogućava jednostavno korištenje bez potrebe za dodirom i brige za propuštenim pozivom ili važnim obavještenjem. Također, Galaxy S7 i Galaxy S7 edge mobilni telefoni otporni su na vodu i prašinu, tako da ih možete nastaviti koristiti čak i kada upadnu u vodu”, naglasio je Damir Uzunović, IM Key Account Manager Samsung Electronics Adriatic (SEAD)”.

Novi telefoni korisnicima omogućavaju i jednostavno mobilno plaćanje uz Samsung Pay. Ovo sigurno i jednostavno rješenje štiti sistem Samsung KNOX i čitač otiska prsta, a podržan je tehnologijom NFC, MST i barkoda, što omogućava jednostavnu primjenu u trgovinama širom svijeta.

– BH Telecom uvijek ide prvi u korak sa svjetskim trendovima, pa smo posebno sretni da u našoj ponudi mobilnih telefona, korisnicima, kao i do sada, možemo ponuditi samo najbolje. Samsung mobilni uređaji predstavljaju spoj vrhunskih performansi i izgleda, koji će zadovoljiti kriterije i najzahtjevnijih korisnika – naglasio je v.d. izvršnog direktora Izvršne direkcije za razvoj poslova Duljko Hasić.

Novi Samsung telefoni bit će u ponudi BH Telecoma od 11. marta.