Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BH Telecom otvorio novu poslovnicu u Sarajevu

telekom345

Kompanija BH Telecom danas je otvorila novu poslovnicu u sarajevskom naselju Ali-pašino Polje, u objektu ASA Banke.

Direktor BH Telecom Direkcije Sarajevo Kemal Avdagić izjavio je na otvaranju da im je namjera građanima općine Novi Grad, a prvenstveno Ali-pašinog Polja, Vojničkog polja i Mojmila pojednostaviti pristup uslugama te kompanije.

Istakao je da prodajna mreža s odličnom optičkom pristupnom mrežom i 3G mrežom na području općine Novi Grad daje za pravo BH Telecomu da tvrdi da stanovnici te općine imaju optimalne uslove za korištenje telekomunikacijskih usluga kompanije.

U novom moderno uređenom poslovnom prostoru zainteresiranim građanima bit će omogućeno priključenje svih usluga BH Telecoma, kupovina mobilnih i fiksnih telefona, laptopa, tableta i drugih uređaja iz bogate ponude BH Telecoma, te brojne druge usluge.

Avdagić je najavio da će u narednom mjesecu biti otvoren i novi prodajni centar BH Telecoma u istoj općini, u tržnom centru Dalas na Otoci.

Podsjetio je da je u toku velika prodajna akcija BH Telecoma u kojoj svi koji ukažu povjerenje toj kompaniji dobijaju pristupnu taksu po cijeni od jedne KM, a za prve četiri pretplate plaćaju samo 50 posto iznosa.

Izvođač radova na adaptaciji i opremanju novog prostora bila je firma Neimari iz Sarajeva, a vrijednost radova iznosila je 50.000 KM.

Danas otvorena poslovnica je 10 prodajni centar BH Telecoma u Kantonu Sarajevo, a 60. na području Bosne i Hercegovine.