Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BH Telecom predstavio “Samsung Galaxy S6 edge Plus”

BH Telecom_Promocija Samsung Galaxy S6 edge+ (4)

Novi mobilni telefon “Samsung Galaxy S6 edge Plus”, koji će uskoro biti dostupan u ponudi BH Telecoma, predstavljen je danas u Sarajevu u organizaciji partnerskih kompanija BH Telecoma i Samsunga.

Vršilac dužnosti izvršnog direktora za razvoj poslovanja BH Telecoma Sedin Kahriman istaknuo je da ova kompanija uvijek ide ukorak sa svjetskim trendovima, te da svojim korisnicima nudi najbolje.

– Raduje me što će zaljubljenici u pametne telefone biti u prilici, zahvaljujući BH Telecomu, uživati u ovom vrhunskom mobilnom uređaju – kazao je.

BH Telecom_Promocija Samsung Galaxy S6 edge+ (1)

Menadžer ključnih kupaca u kompaniji Samsung Electronics Damir Uzunović naveo je da je telefon Samsung Galaxy S6 edge Plus premijerno predstavljen 13. augusta u New Yorku.

BH Telecom_Promocija Samsung Galaxy S6 edge+ (2)

Dodao je da će se ovaj napredni pametni telefon veoma brzo naći u ponudi BH Telecoma, te da ovoga puta novi koncept smartphonea Samsung Galaxy “dolazi” s poboljšanim performansama.

BH Telecom_Promocija Samsung Galaxy S6 edge+ (3)

Sudionici prezentacije ispred poslovnice BH Telecoma bili su u prilici upoznati se o evoluciji Samsung Galaxyja koja traje još od 2009. godine sa novim flagship modelima u popularnoj Samsung Galaxy seriji, te, uz druženje u ugodnoj atmosferi, sudjelovati u prigodnoj nagradnoj igri.