Biznis

ClickPay usluga

BIHAMK i Sberbank BH u savezu za bezbrižnu vožnju

17/06/2019

Korištenje usluge ClickPay je veoma jednostavno

Klijenti Sberbank BH od sada troškove produženja članstva Bosanskohercegovačkog auto-moto kluba BIHAMK mogu plaćati samo jednim klikom, putem ClickPay usluge.

„Da bismo bili bezbrižni tokom putovanja ili svakodnevne vožnje, trebamo pouzdanog partnera, koji će uvijek biti tu za nas. Zbog toga smo sretni što sa BIHAMK-om, najboljim prijateljem na cesti, možemo dodatno pojednostaviti produženje članstva“, izjavio je Jasmin Mameledžija, direktor Sektora za partnerstva i kanale prodaje Sberbank BH, te dodao: “ Svi oni koji nemaju vremena ili zaborave na produženje članstva, od sada to mogu učiniti jednim klikom, bilo kada, i bilo gdje, a sve što im treba je mobilni telefon“.

Zlatan Velić, rukovodilac Sektora za članstvo i marketing BIHAMK-a: “Izuzetno smo sretni i ponosni partnerstvom sa inovativnom bankom kakva je Sberbank BH koja nam omogućava da svojim članovima ponudimo dodatnu uštedu vremena prilikom produženja članarine, što je nastavak naših težnji i strateškog opredjeljenja ka okretanju novim tehnologijama i kanalima komunikacije.”

ClickPay usluga je dodatna funkcionalnost Sberbank BH mobilnog i elektronskog bankarstva, koja omogućava plaćanje računa BH Telecoma, JP Elektroprivrede BH , HT Eroneta, KJKP Toplane Sarajevo, a od sada i BIHAMK članarine bez uplatnice, i čekanja u redovima. Ovakav vid plaćanja je brži, ekomomičniji i jednostavniji. ClickPay usluga je besplatna, i dostupna putem aplikacija mobilnog bankarstva Sberbank BH.

Korištenje usluge ClickPay je veoma jednostavno. Da bi započeli sa korištenjem korisnici jednokratno moraju unijeti podatke o usluzi koju žele plaćati na ovaj način. Nakon aktivacije usluge u sistemu elektronskog/mobilnog bankarstva, klijentima Sberbank BH će u inbox stići račun, a putem SMS poruke će dobiti obavijest o prispijeću računa. Plaćanje usluge se realizuje jednim klikom, izborom opcije plati.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.