Bisnode BH organizira poslovno umrežavanje – Business Speed Networking

Bisnode-Speed-Dating-242

Evropska bonitetna kuća Bisnode BH sutra u Sarajevu organizira najučinkovitije poslovno umrežavanje – Business Speed Networking (BSN).

Iz Bisnode BH pojašnjavaju da je BSN brz, zabavan i optimalan način na kojem možete upoznati oko 15 potencijalnih partnera za samo dva sata, na principu američkih “speed datinga”, za razmjenu iskustava i uspostavljanje biznisa s vjerovatnoćom od 36 posto.

Također, BSN je postao najefikasnije iskorišteno radno vrijeme predstavnicima preduzeća i institucija, a događaj je besplatan i svima dostupan. Za vrijeme trajanja BSN umrežavanja korisnici imaju otvorenu lozinku za bonitete i mogućnost provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta, besplatno.

– Radim u prodajnom odjelu, s fizičkim osobama i malim i srednjim preduzećima. Upoznali smo dosta ljudi iz različitih branši, što predstavlja priliku za širenje biznisa i korištenja usluga drugih predstavljača. Radujem se mogućnosti ponovnog učešća u ovom projektu – kazao je jedan od učesnika prošlog BSN-a Boris Marinković iz “Uniqa osiguranje”.

Bonitetna kuća Bisnode, koja je prisutna u 17 država Europe, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Evrope, saopćeno je iz Bisnode BH.