Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Biznis

Bisnode organizovao poslovno umrežavanje sa provjeravanjem boniteta partnera

27/08/2015

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća organizovala je danas još jedno uspješno poslovno umrežavanje – Business Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta u času trajanja događaja, besplatno. Upoznavanje potencijalnih partnera i njihovo povezivanje održalo se u Hotel Europa, Sarajevo u galeriji Bečke kafane.

Na događaju je prisustvovali preduzetnici iz 14 kompanija koji su za 2 sata, na način “speed datinga” imali mogućnost da upoznaju potencijalne partnere, provjere ih, uspostave kontakt jedni sa drugima i naprave biznis.

Događaj je bio besplatan i dostupan svima. Učesnicima se dopao koncept sastanaka te su prepoznali mogućnost za saradnju.

Almedina iz BetaTelStudia nam je rekla:

“Smatram da je ovaj vid druženja jako dobar za sve firme, odličan način da se kratko upoznamo i uspostavimo saradnju. Odlično je“.

Maja Kulenović iz Nove Banke je izjavila: “Prvi put sam na ovako nekom iventu, interesanto i vrlo korisno za bankare da upoznaju svoje klijente, odlična aplikacija i voljela bih ponovno učestvovati“.

Bisnode, bonitetna kuća, koja je prisutna u 17 država Evrope, vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija. Od 1989. godine pouzdan je partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe.

Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja Za sigurnost su tu Bisnode bonitetne solucije Boniteti.com – međunarodna on-line platforma sa bonitetnim informacijama za 16 milijardi subjekata iz 14 država (uključujući BiH) koje omogućavaju provjeravanje rizičnosti partnera.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.