Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bisnode organizuje poslovno umrežavanje

Bisnode-Speed-Dating-236

Bisnode BH, evropska bonitetna kuća, organizuje u četvrtak 25. juna u galeriji Hotela Europe u Sarajevu, poslovno umrežavanje Bisnode Speed Networking sa mogućnostima provjeravanja boniteta potencijalnog partnera na licu mjesta u času trajanja događaja besplatno. Umrežavanje će trajati od 9 do 11 sati.

Bisnode organizirano umrežavanje je namjenjeno upoznavanju sa potencijalnim poslovnim partnerima na brz i optimalan način, te mogućnostima uspostavljanja isplative poslovne saradnje. Normalno prisustvuje od 15 do 20 preduzetnika, koji imaju mogućnost u dva sata, na način “speed datinga” uspostaviti kontakt jedni sa drugima, razmijeniti iskustva te napraviti posao. Analizom dosadašnjih održanih umrežavanja vjerojatnoća uspješno sklopljenog posla je i do 36 posto. Događaj Bisnode Speed Networking je besplatan i dostupan svima.

Filozofija Bisnode jeste dati tržištu rješenja za potrebe sigurnosti poslovanja, umrežavanja i poslovnog znanja. U hotelu Europa je za vrijeme trajanja događaja na upotrebu otvorena lozinka za Bonitete.com, da bi učesnici mogli provjeriti sa kime razgovaraju, kakvi su im financijski izvještaji za 2014. godinu i kakva je vjerovatnoća blokade računa preduzeća u sljedećoj godini dana.

Bisnode, bonitetna kuća poslovnih informacija, koja pokriva regiju sa svojim uslugama prisutna je u 17 država Europe. Vodeći je ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija, a od 1989. godine je pouzdan partner malim, srednjim i velikim preduzećima, bankama, osiguravajućim kućama i leasing kompanijama širom Europe.