banja luka

Bogat program otvaranja Delta Planeta tokom cijelog vikenda

Delta Planet – otvaranje

Posebna pažnja je posvećena zabavi za cijelu porodicu, pa će se u Delta Planetu naći i najsavremeniji bioskop sa 6 bioskopskih sala i najsavremenijom bioskopskom tehnologijom, kao i dječija igraonica na 300m2

Zagrijavanje pred otvaranje šoping mola Delta Planet počinje 21. marta u 14 sati koncertom Željka Joksimovića ispred objekta. Istog dana od 15 sati vrata šoping mola biće otvorena za sve posjetioce koji će imati priliku da, osim u šopingu, uživaju u bogatom zabavnom programu tokom cijelog vikenda. Očekuju ih različite akcije, popusti, pokloni, iznenađenja, nastupi youtubera, Sambanse, koncert Viva Voxa itd…

Bogat program pripremljen je za cijelu porodicu. Najmlađi posjetioci moći će da uživaju u posjeti mađioničara i u radionici balona, nastupiće hor Vrapčići, organizovaćemo karaoke, bojenje majica, besplatno slikanje i još mnogo toga.

Delta Planet Banjaluka predstavlja novu planetu šopinga i zabave za sve generacije. Ovaj jedinstveni objekat, svojom veličinom, ponudom i ambijentom privući će kupce iz cijele Banjalučke regije, a veliki broj modnih brendova će se prvi put pojaviti na tržištu Republike Srpske i BiH.

Neki od poznatih brendova koji će se naći u ovom šoping centru su H&M, Pull and Bear, Bershka, Fashion and Friends, Stradivarius, Nike, Under Armour, Mohito, Swarovski, Pandora, Dexy Co i drugi.

Posebna pažnja je posvećena zabavi za cijelu porodicu, pa će se u Delta Planetu naći i najsavremeniji bioskop sa 6 bioskopskih sala i najsavremenijom bioskopskom tehnologijom, kao i dječija igraonica na 300m2.

Šoping mol se nalazi na adresi Bulevar srpske vojske 8, Banja Luka. Projekat vrijedan 70 miliona eura realizuje beogradska kompanija Delta Real Estate, koja posluje u okviru Delta Holdinga.