za njih oko 150

Bosnalijek organizirao tradicionalno druženje za svoje penzionere

d5-0478

Direktor Uzunović je poželio gostima dobro zdravlje i puno sreće i poručio da će svojim zalaganjem dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi i u narednim godinama

Bosnalijek je organizirao tradicionalno druženje za oko 150 svojih penzionera i članova porodica poginulih radnika i civilnih žrtava rata.

Dobrodošlicu nekadašnjim radnicima ove kompanije poželio je direktor Bosnalijeka Nedim Uzunović. U svom obraćanju naglasio je da je ponosan što je kompanija u prilici da svake godine ugosti drage bivše uposlenike, te poručio da mogu da budu ponosni na generacije koje su ostale iza njih, jer kompanija svake godine posluje sve bolje, stalno radi na novim investicijama, kroz širenje kapaciteta proizvodnje, a zadnja u nizu je otvaranje novog pogona za proizvodnju tečnih i polučvrstih formi lijekova.

Direktor Uzunović je poželio gostima dobro zdravlje i puno sreće i poručio da će svojim zalaganjem dati sve od sebe da se ova tradicija nastavi i u narednim godinama.

Bosnalijek je ove godine, kao i predhodnih, podsjetio da ne zaboravlja svoje radnike za koje su obezbijeđeni prigodni pokloni, saopćeno je iz te kompanije.