Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bosnalijek pružio podršku SFF-u

sff svecano otvaranje
Foto: Oslobođenje

Kao snažan i prepoznatljiv bosanskohercegovački brend, koji svoje proizvode uspješno izvozi širom svijeta, Bosnalijek d.d. (Bosnalijek) je ove godine pružio podršku također jakom bh. brendu, čiji je uspjeh nadaleko poznat – Sarajevo Film Festivalu.

Bosnalijek je kompanija koja svoje poslovne uspjehe dijeli sa širom društvenom zajednicom, putem podrške značajnim i vrijednim projektima, posebno u oblastima kulture i sporta, te na taj način pruža značajan oslonac razvoju društva u cjelini.

Podrškom održavanju i promociji značajnih bh. projekata Bosnalijek djeluje u skladu sa svojom misijom, unapređenja kvaliteta života. Pažljivo prateći potrebe stanovništva, ova farmaceutska kompanija, kontinuirano doprinosi unapređenju zdravih životnih navika.

Bogati proizvodni porfolio ovoga ljeta obogaćen je proizvodima koji olakšavaju česte zdravstvene tegobe kao što su alergije i žgaravice, te proizvodima koji su snažni prirodni antioksidansi i vrhunski dodaci prehrani za opšte jačanje organizma te za usporavanje starenja.

Upravo ovi proizvodi bit će predstavljeni javnosti i gostima SFF-a, na veoma kreativan način. Građani će imati priliku upoznati se sa novitetima iz Bosnalijeka iz prve ruke od hostesa koje će nosti kreacije osmišljene u skladu sa novim proizvodima.

Alerix® namijenjen liječenju simptoma najčešće alergijske bolesti današnjice – alergijskog rinitisa; Altioks® namijenjen zaštiti organizma od štetnih efekata slobodnih radikala; Fenix NEO® za olakšavanje žgaravice, jedne od najčešćih tegoba probavnog trakta, te renomirani brend Royal Jelly® čija je linija obogaćena sa četiri nova dodatka prehrani: Royal KINDER® Jelly, Royal ReVITA® Jelly, Royal SPORT® Jelly i Royal SUPERIOR® Jelly.

Novi Royal Jelly dodaci prehrani obogaćeni su privlačnim voćnim aromama banane, ananasa, limuna i jagode.
Novi Bosnalijekovi proizvodi naći će se u slobodnoj prodaji u apotekama a više informacija o pojedinačnim proizvodima gosti Festivala će biti u prilici saznati na štandovima Bosnalijeka ili od stručnih saradnika, na koje će ih uputiti hostese.

Kompanija Bosnalijek biće domaćin doručka za medije na Festivalskom trgu u srijedu.