Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Delibašić poliuretani d.o.o.

Bravo za “MojSan”: Firma iz Kaknja donirala 1.000 madraca za oboljele od korone

MojSan proizvodnja 2

Vrijednost donacije je 50.000 konvertibilnih maraka, a ova firma iz Bjelavića kod Kaknja, izrazila je spremnost da madrace dostavi nadležnim službama u roku od 48 sati

Kompanija Delibašić poliuretani d.o.o, koja stoji iza poznatog brenda “MojSan”, poslala je pismo Vijeću ministara BiH u kojem je izrazila spremnost da donira 1.000 madraca u svrhu smještaja oboljelih na područiju BiH.

Vrijednost donacije je 50.000 konvertibilnih maraka, a ova firma iz Bjelavića kod Kaknja, izrazila je spremnost da madrace vrhunske kvalitete koje proizvodi, dostavi nadležnim službama u roku od 48 sati.

Ponuda je, naravno, prihvaćena od strane Koordinacionog tijela BiH u službi zaštite ljudi i materijalnih dobara od prirodnih nesreća.

“S obzirom na tešku situaciju u kojoj smo se svi zajedno našli vjerujem da su vijesti ovog tipa pozitivno osvježenje za stanovnike BiH. Naša kompanija je do sada učestvovala u nizu projekata društveno odgovornog djelovanja te je i ovo jedna u nizu sličnih aktvnosti.  Sada, u funkciju a za korist cijele društvene zajednice stavljamo i naše finansijske, proizvodne i ljudske kapacitete u skladu sa maksimalnim mogućnostima. Idemo zajedno prevazići nastalu situaciju”, kaže se u saopćenju MojSan® teama.