Biznis

Coca-Cola Pop-up Store dolazi u Sarajevo

12/08/2015

Za dva dana u Sarajevu se otvara Coca-Cola pop-up store i to u samom centru grada. Na parkingu ispred Doma Armije, od 14-22. avgusta svi ljubitelji Coca-Cole će moći da kupe autentične Coca-Coline odjevne predmete, te modne i druge dodatke.

Coca-Cola pop-up store ove godine obilazi Evropu povodom proslave 100. rođendana legendarne staklenke koja je inspirisala brojne umjetnike, modne dizajnere, slikare i muzičare. Radnja je već obišla Budimpeštu, Beč, Varšavu, Sofiju i Beograd, a sada dolazi i u Sarajevo.

pop up coca cola1

Ljubitelji Coca-Cole će tako imati priliku da kupe moderne odjevne predmete kao što su majice, duksevi, kačketi, zatim dodatke poput nesesera, kofera i torbi, a tu su i lakovi za nokte i sjajila za usne sa okusom Coca-Cole te rokovnici i sitnice koje svojim dizajnom obilježavaju ovo ljeto.

Osim kupovine, sve ljubitelje Coca-Cole očekuje i zanimljiv zabavni program, te niz iznenađenja u radnji. Više informacija je dostupno i putem Facebook event stranice.

Fenomen pop-up radnji je vrlo popularan u svijetu, a riječ je o pokretnim prodavnicama koje rade određeno vrijeme na jednoj lokaciji, a onda se sele u drugi grad ili državu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.