Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Content Creator App će promijeniti social media design zauvijek

12122777_10204791503936046_6696997532016176560_n

Content Creator App plasirao se među 24 najbolja svjetska startup-a i na taj način dobio priliku predstaviti se vodećim investitori i medijima na The Next Web konferenciji koja će 18. novembra biti održana u New Yorku.

The Next Web je jedan od najvećih portala iz oblasti tehnologija s više od 15 miliona mjesečnih posjeta, a konferencija je proglašena za jednu od najboljih na svijetu, jer spajaju izvanredne govornike, provokativne nastupe i 100 najinovativnijih startup kompanija iz cijelog svijeta.

Više od 1.500 profesionalaca diskutirat će o najnovijim tehnološkim dostignućima, predstaviti najbolje startup-ove vodećim ljudima iz ove oblasti.

„Zahvaljujem se svima koji su svojim glasovima pomogli da na jednoj od najvećih svjetskih konferencija imamo mogućnost predstaviti bh. proizvod koji će zauvijek promijeniti social media design. Glasovi su dolazili iz cijele BiH, ali i regiona i svijeta. Svi oni su prepoznali ogroman trud koji je uložio Content Creator i MITA Group tim. U New Yorku ćemo osvijetliti obraz naše države i svih onih koji su nas podržali. Dokazali smo da postoji dovoljno pozitivne energije i znanja da osvojimo svijet samo ako to poželimo i ujedinimo se na tom putu“, naglasio je Ejub Kučuk, direktor MITA Group.

Content Creator App preuzeta je više od 600 puta za manje od mjesec dana. Uskoro nova verzija s brojnim poboljšanjima

CC App – funkcionalnosti i prednosti korištenja za korisnika.
www.contentcreatorapp.com omogućava malim biznisima, reklamnim agencijama, social media entuzijastima i profesionalcima da putem iPhone ili iPad u nekoliko minuta kreiraju profesionalne postove, cover photos, reklame i statične banere. Kroz step-by-step proces možete importovati sliku, odabrati i postaviti pravu dimenziju za post ili naslovnu fotografiju.

Nakon toga, na fotografiju dodajete jedan od nekoliko stotina profesionalno dizajniranih tekstova, s pomno odabranim kombinacijama fontova i oblika, prilagodite template svom tekstu i potrebama, dodate logo, te objavite na svojoj Twitter/Facebook stranici.

Prednosti korištenje CC App:

  • Koristeći prelijepe i originalne vizualne postove, napravljene u jako kratkom roku, povećava se angažman / interakcija sa kupcima.
  • Aplikacija omogućava rad bilo kad i bilo gde ne zahtijeva konstantnu internet konekciju
  • Omogućava da budžet držite pod kontrolom uz istovremenu uštedu na vremenu – za dizajn vam više nisu potrebno veliki timovi koji koštaju mnogo novca, prolazak kroz komplicirani proces dizajniranja, kompjuter ili na kraju krajeva dizajner.

Aplikaciju možete isprobati besplatno klikom na http://appstore.com/contentcreatorapp.