Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bihać

Crvena jabuka market dodijelio poklone učesnicima nagradne aktivacije “Baci grah”

IMG-e13c4a7409f221b052e9a9ff4316456e-V (1)

U prebrojavanju zrna graha učestvovali su zaposleni u marketu, kao i kupci, a oni koji su bili najpribližniji pogađanju broja zrna graha u uređajima osvojili su frižider, sušilicu za veš, mašinu za veš, sokovnik i peglu

U domaćem trgovinskom lancu Crvena jabuka market u Bihaću danas je organizovan završni dio nagradne aktivacije „Baci grah“, koja je trajala u periodu od 18. juna do 2. jula. Svi posjetioci marketa imali su priliku da u navedenom periodu okušaju svoju sreću, pogađaju broj zrna graha u nekom od kućanskih aparata i tako osvoje jedan od 15 vrijednih poklona.

„Od samog otvaranja naše poslovne jedinice u Bihaću, kupci su nas prepoznali kao trgovinski lanac koji ide korak naprijed, pruža kvalitetnu uslugu i dobru ponudu i iz tog razloga nam se uvijek rado vraćaju. Nagradnom aktivacijom Baci grah željeli smo da im se zahvalimo za povjerenje koje nam svakodnevno ukazuju i obradujemo 15 najsrećnijih,“ saopštili su iz službe marketinga Crvena jabuka marketa.

U prebrojavanju zrna graha učestvovali su zaposleni u marketu, kao i kupci, a oni koji su bili najpribližniji pogađanju broja zrna graha u uređajima osvojili su frižider, sušilicu za veš, mašinu za veš, sokovnik i peglu.

Srećni dobitnici uređaja su:

Uređaj – Perilica za veš:
Anita Čehić
Sebira Mustedanagić Kadić
Nedžad Mešić

Uređaj – Sušilica za veš:
Izeta Halilović
Amela Midžić
Emina Ćejkanović

Uređaj – Pegla:
Senka Zahirović
Sanel Pečenković
Zemira Nakić

Uređaj – Sokovnik:
Suad Dedić
Elvir Fazlić
Merima Badnjević

Uređaj – Frižider:
Sead Poprženović
Timka Prošić
Senada Smajić